Bevaringscenter Nordjylland Bevaringscenter Nordjylland ForsideExtranet login

Glædelig jul og godt nytår

2009 har været et travlt år på BCN, forrygende travlt faktisk. Heldigvis skyldes det en mængde spændende opgaver og nye udfordringer. Vi vil gerne takke for det gode samarbejde, som vi har haft med jer alle om løsning af opgaverne.

 

2009 blev også året, hvor bevaringscentrenes økonomi blev (foreløbigt) sikret, da staten overtog de tidligere amtstilskud til driften. Vi må dog regne med, at det sidste ord ikke er sagt i den sag, og at vilkårene vil være under forandring i de kommende år.

 

Vi gør, hvad vi kan for at være parate til, hvad end der måtte komme, bl.a. ved at styrke personalet. I 2009 blev  konserveringstekniker Lone Billeschou Juhl og karetmager Ole Jespersen begge fastansat. Hanne Billeschou Juhl afsluttede sin kandidatuddannelse på Konservatorskolen i februar og i 2010 forventer vi, at Lisbeth Jensen opnår det samme!

 

Personalet på BCN ønsker alle vores samarbejdspartnere og venner af huset en glædelig jul og et godt nytår.

 

Figurer fra fransk julekrybbe, ca. 1900.

 


Detalje af julekrybben med Jesusbarnet, Maria og Josef.

Accepter cookies

Som de fleste andre hjemmesider bruger bcnord.dk cookies blandt andet til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet og til at optimerer hjemmesiden for både dig og andre brugere.