Stillingsopslag

Kulturhistorisk konservator til Bevaringscenter Nord

Bevaringscenter Nord søger en kulturhistorisk konservator til 1 års ansættelse med gode muligheder for forlængelse. For den rette medarbejder tilbyder vi varierende og spændende arbejdsopgaver i et tværfagligt og professionelt arbejdsmiljø.

Bevaringscenter Nord er en selvejende institution, som yder professionel konservering, restaurering og rådgivning om bevaring til bl.a. museer, arkiver, kirker og private kunder. Bevaringscenter Nord er et fagligt kraftcenter med fire faglige afdelinger: Grafisk konservering, trækonservering, maleri- og farvelagskonservering og kulturhistorisk/arkæologisk konservering. Læs mere om os på www.bcnord.dk

Høj faglighed og dialogskabende samarbejde

Du bliver en del af et team på 9 kollegaer, der arbejder i tæt dialog med hinanden, men først og fremmeste vil du komme til at arbejde tæt sammen med stedets øvrige kulturhistoriske konservatorer.

Stemningen på arbejdspladsen er åben og uformel, og vi går meget op i at bevare et højt fagligt niveau i vores arbejde. Du vil hovedsageligt komme til at arbejde inden for det arkæologiske/kulturhistoriske område, men der kan også blive behov for at give en hånd med i de andre afdelinger ved spidsbelastninger.

Varierende arbejdsopgaver

Vi søger en person, som selvstændigt kan udføre alle former for konserveringsopgaver inden for det kulturhistoriske/arkæologiske konserveringsfelt. Da vi lige nu har rigtig mange opgaver i forbindelse med igangværende arkæologiske udgravninger, vil der primært blive tale om konservering af arkæologiske genstande.

Kulturhistorisk konservator med høje faglige kompetencer og gode samarbejdsevner

Vi søger en imødekommende og positiv kulturhistorisk konservator, som er uddannet bac.scient.cons. eller cand.scient.cons. fra Konservatorskolen eller tilsvarende.

Du skal selvstændigt kunne udføre arbejdsopgaver af høj faglig kvalitet og udføre det fornødne dokumentationsmateriale. Samtidig er du åben for samarbejde og dialog på tværs af værkstedets faglige retninger. Desuden er du struktureret og god til at bevare overblikket. Hertil sætter du en ære i at afslutte opgaverne inden for den angivne tidsramme og at overholde aftaler med såvel kunder som kollegaer.

Ansøgning og vilkår

Arbejdstiden er 37 timer pr. uge. Tilbud om sundhedsforsikring. Tiltrædelse den 1. maj 2019, hvis muligt gerne før.

Er du interesseret, og har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte ledende konservator Hanne Billeschou Juhl på 20950717 eller hbj@bcnord.dk. Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV på samme e-mailadresse senest den 1. marts 2019. Samtaler forventes at blive afholdt i uge 11.

 

Bevaringscenter Nordjylland har til huse i store, velindrettede lokaler i det naturskønne Hammer Bakker beliggende i Vodskov. Vodskov er en mindre by ca. 12 km nord for Aalborg. Motorvej E45 og busser går næsten lige til døren, og der er cykelsti mellem Aalborg og Vodskov. Aalborg er Danmarks fjerdestørste by. Byen har de sidste år udviklet sig fra tung industriby til universitetsby med fokus på et alsidigt kulturliv. Byen byder bl.a. på Nordkraft, Musikkens Hus, Kunsten, Utzon Centret samt diverse café- og udelivssteder og meget mere. Fra København er der daglige, direkte flyafgange.