Stillingsopslag

Monumentalkonservator

Bevaringscenter Nord søger en konservator med speciale indenfor området monumentalkonservering. Stillingen er fast. For den rette medarbejder tilbyder vi varierende og spændende arbejdsopgaver i et tværfagligt og professionelt arbejdsmiljø. Stillingen er nyoprettet, idet vi ønsker at udvikle fagområdet. Du vil derfor være med til at sætte dit eget præg på opbygning og indretning af værksted.

Tinghuset Fjerritselv

 

Bevaringscenter Nord er en selvejende institution, som yder professionel konservering, restaurering og rådgivning om bevaring til bl.a. museer, arkiver, kirker og private kunder. Bevaringscenter Nord er et fagligt kraftcenter med fire faglige afdelinger: Grafisk konservering, trækonservering, maleri- og farvelagskonservering og kulturhistorisk /arkæologisk konservering. Monumentalafdelingen vil således blive den femte faglige afdeling. Læs mere om os på www.bcnord.dk

 

Høj faglighed og dialogskabende samarbejde

Du bliver en del af et team på 10 kollegaer, der arbejder i tæt dialog med hinanden. Stemningen på arbejdspladsen er åben og uformel, og vi går meget op i at bevare et højt fagligt niveau. Det monumentale konserveringsområde vil være dit ansvarsområde, men du skal forvente, at der vil være opgaver indenfor andre fagområder, hvor du vil arbejde i tæt dialog med værkstedets øvrige medarbejdere. Du skal derfor have lyst til at arbejde med materialer, der ligger udenfor dit fagområde.

 

Varierende arbejdsopgaver

Vi har en stigende efterspørgsel på fagområdet og ønsker nu at udvide vores tilbud til gavn for både vores brugermuseer og eksterne kunder. Stillingen er nyoprettet, og du vil derfor være med til at sætte dit eget præg på både indretning af værkstedet og arbejdsrutiner. Vi søger en person, som selvstændigt kan udføre alle former for konserveringsopgaver inden for fagområdet monumentalkonservering. Har du ikke erfaring inden for alle fagområder, forventer vi, at du har lysten til at tilegne dig viden. Erfaring indenfor muralkonservering herunder kirkelige kalkmalerier vil dog være en fordel. Du vil på lige fod med værkstedets øvrige medarbejdere blive inddraget i arbejdet med samlingsvaretagelsen på vores brugermuseer. Perioder med midlertidige arbejdspladser og dermed overnatning ude skal påregnes.

 

Monumentalkonservator med høje faglige kompetencer og gode samarbejdsevner

Vi søger en imødekommende og faglig dygtig konservator, som er uddannet bac.scient.cons. eller cand.scient.cons. fra Konservatorskolen eller tilsvarende. Du skal selvstændigt kunne udføre arbejdsopgaver af høj faglig kvalitet og udføre det fornødne dokumentationsmateriale. Samtidig er du åben for samarbejde og dialog på tværs af værkstedets faglige retninger. Desuden er du struktureret og god til at bevare overblikket. Hertil sætter du en ære i at afslutte opgaverne inden for den angivne tidsramme og at overholde aftaler med såvel kunder som kollegaer. Vi forventer, at du er god til at kommunikere både skriftligt og har gode kommunikative evner over for vores kunder og samarbejdspartnere.

 

Ansøgning og vilkår

Arbejdstiden er 37 timer pr. uge, men der vil efter ønske være mulighed for nedsat tid i etableringsperioden. Løn i forhold til uddannelse og kompetencer. Kørekort er et krav. Tilbud om sundhedsforsikring. Tiltrædelse den 1. september 2019, hvis muligt gerne før. Er du interesseret, og har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte ledende konservator Hanne Billeschou Juhl på 20950717 eller hbj@bcnord.dk. Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV på samme e-mailadresse senest den 16. juni 2019. Samtaler forventes at blive afholdt i uge 26.

 

Bevaringscenter Nord har til huse i store, velindrettede lokaler i det naturskønne Hammer Bakker beliggende i Vodskov. Vodskov er en mindre by ca. 12 km nord for Aalborg. Motorvej E45 og busser går næsten lige til døren, og der er cykelsti mellem Aalborg og Vodskov. Aalborg er Danmarks fjerdestørste by. Byen har de sidste år udviklet sig fra tung industriby til universitetsby med fokus på et alsidigt kulturliv. Byen byder bl.a. på Nordkraft, Musikkens Hus, Kunsten, Utzon Centret samt diverse café- og udelivssteder og meget mere. Fra København er der daglige, direkte flyafgange.