Stillingsopslag

Kulturhistorisk konservator

 Bevaringscenter Nord søger en kulturhistorisk konservator til 1 års ansættelse med gode muligheder for forlængelse. For den rette medarbejder tilbyder vi varierende og spændende arbejdsopgaver i et tværfagligt og professionelt arbejdsmiljø.

Bevaringscenter Nord er en selvejende institution, som yder professionel konservering, restaurering og rådgivning om bevaring til bl.a. museer, arkiver, kirker og private kunder. Bevaringscenter Nord er et fagligt kraftcenter med fire faglige afdelinger: Grafisk konservering, trækonservering, maleri- og farvelagskonservering og kulturhistorisk/arkæologisk konservering. Læs mere om os på www.bcnord.dk

Høj faglighed og dialogskabende samarbejde

Du bliver en del af et team på 8 kollegaer, der arbejder i tæt dialog med hinanden. Stemningen på arbejdspladsen er åben og uformel, og vi går meget op i at bevare et højt fagligt niveau i vores arbejde. Du vil hovedsageligt komme til at arbejde inden for det arkæologiske/kulturhistoriske område, men der kan også blive behov for at give en hånd med i de andre afdelinger ved spidsbelastninger.

Varierende arbejdsopgaver

Vi søger en person, som selvstændigt kan udføre alle former for konserveringsopgaver inden for det kulturhistoriske/arkæologiske konserveringsfelt. Da vi lige nu har rigtig mange opgaver fra både afsluttede og igangværende arkæologiske udgravninger, vil der i første omgang primært blive tale om konservering af arkæologiske genstande, hvor du vil blive inddraget i kontakten til arkæologerne fra vores brugermuseer. Desuden vil arbejdet kunne omfatte tilsyn med samlinger, udarbejdelse af behovsanalyser og rådgivning af museumspersonale i bevaringsspørgsmål.

Kulturhistorisk konservator med høje faglige kompetencer og gode samarbejdsevner

Vi søger en imødekommende og positiv kulturhistorisk konservator, som er uddannet bac.scient.cons. eller cand.scient.cons. fra Konservatorskolen eller tilsvarende.

Du skal selvstændigt kunne udføre arbejdsopgaver af høj faglig kvalitet og udføre det fornødne dokumentationsmateriale. Samtidig er du åben for samarbejde og dialog på tværs af værkstedets faglige retninger. Desuden er du struktureret og god til at bevare overblikket. Hertil sætter du en ære i at afslutte opgaverne inden for den angivne tidsramme og at overholde aftaler med såvel kunder som kollegaer.

Ansøgning og vilkår

Arbejdstiden er 37 timer pr. uge. Løn i forhold til uddannelse og kompetencer. Tilbud om sundhedsforsikring. Tiltrædelse senest den 1. oktober 2018, hvis muligt gerne før.

Er du interesseret, og har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte ledende konservator Hanne Billeschou Juhl på 20950717 eller hbj@bcnord.dk. Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV på samme e-mailadresse senest den 10. august 2018.

PRINT STILLINGSOPSLAG HER

Bevaringscenter Nord har til huse i store, velindrettede lokaler i det naturskønne Hammer Bakker beliggende i Vodskov. Vodskov er en mindre by ca. 12 km nord for Aalborg. Motorvej E45 og busser går næsten lige til døren, og der er cykelsti mellem Aalborg og Vodskov.

Aalborg er Danmarks fjerdestørste by. Byen har de sidste år udviklet sig fra tung industriby til universitetsby med fokus på et alsidigt kulturliv. Byen byder bl.a. på Nordkraft, Musikkens Hus, Kunsten, Utzon Centret samt diverse café- og udelivssteder og meget mere. Fra København er der daglige, direkte flyafgange.