Bevaringscenter Nordjylland Bevaringscenter Nordjylland ForsideExtranet login

Malerikonservator ansat

Stillingen som malerikonservator hos Bevaringscenteret er blevet opnormeret fra en deltidsstilling til en fuldtidsstilling. Vores nuværende farvelagskonservator Winnie Odder har pga. fast bopæl på Sjælland ikke mulighed for at dække stilingen, og vi har derfor ansat Laura Hesel Bonde som ny farvelagskonservator. Vi siger heldigvis ikke helt farvel til Winnie Odder, da hun stadig er tilknyttet værkstedet i forbindelse med større projekter.

 

Laura Hesel Bonde er ansat fra 15. april. Vi kender Laura fra tidligere, idet hun har været projektansat igennem de senere år.  Laura er 35 årl og uddannet konservator, Cand. Scient. Cons. fra Konservatorskolen i København.  Derudover har Laura en uddannelse som laborant bag sig. Laura har erfaring indenfor flere områder af farvelagskonservering såsom malerikonservering, kirkerestaurering og bygningsrestaurering. Vi er glade for at byde Laura velkommen og ser frem til et godt samarbejde.

 

Accepter cookies

Som de fleste andre hjemmesider bruger bcnord.dk cookies blandt andet til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet og til at optimerer hjemmesiden for både dig og andre brugere.