Bevaringscenter Nordjylland Bevaringscenter Nordjylland ForsideExtranet login

Fornem pris til Bevaringscenter Nordjylland

Årets æreshåndværker 2016

Bevaringscenter Nordjylland har modtaget prisen som ”Årets æreshåndværker 2016” i Aalborg Kommune.  Prisen gives til en i Aalborg Kommune aktiv håndværker, som gennem sin faglige dygtighed og evnen til at videregive den i særlig grad medvirker til at holde sit fags tradition i hævd. Baggrunden for prisen er at Bevaringscenter Nordjylland kombinerer mange forskellige håndværk med kulturhistorisk viden. Det udfoldes som konservering og restaurering af museumsgenstande, og konserveringsværkstedet, der blev etableret som et fælles nordjysk værksted i 1991, synliggør også sine ekspertiser i kirker, på herregårde og hos private. Omdrejningspunktet er spændende, smukke og særprægede genstande, der tilsammen fortæller om landsdelens kultur og historie gennem flere tusinde år.
Det er i år 13. gang Aalborg Kommune i samarbejde med Aalborg Haandværkerforening hædrer ”Årets æreshåndværker i Aalborg”. Det er første gang hæderen lander på en arbejdsplads, hvor hovedparten af de beskæftigede har en akademisk baggrund. Prisen blev overrakt af Borgmester Thomas Kastrup-Larsen ved et festligt arrangement i byrådssalen den 10 maj. Til prisen medfølger et legat på 10.000 kr., som personalet har valgt skal gå til en fælles studietur

 

 

Accepter cookies

Som de fleste andre hjemmesider bruger bcnord.dk cookies blandt andet til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet og til at optimerer hjemmesiden for både dig og andre brugere.