Bevaringscenter Nordjylland Bevaringscenter Nordjylland ForsideExtranet login

Bevaringscenter Nordjylland på messe

 
 
 

På Kirkens Forum i september udstiller Bevaringscenter Nordjylland, der vil være inspiration og gode råd på deres stand under messen.

Når kirkerne anvendes til kirkelige handlinger og kulturelle arrangementer, medfører det er naturligt slid på det ofte flere hundrede år gamle inventar. Bevaringscenter Nordjylland har erfaring med udbedring af disse skader, og vore konservatorer kan i fællesskab løse de fleste restaurerings- og konserveringsopgaver på det historiske kirkeinventar. På messen Kirkens Forum, vil Bevaringscenter Nordjyllands farvelagskonservator og trækonservator være tilstede for at demonstrere forskellige restaurerings- og konserveringsteknikker. De besøgende vil få mulighed for at stille spørgsmål til konservatorerne og få gode råd om håndtering af kirkeinventar. Der vil blandt andet være mulighed for at få råd og vejledning i nedpakning af messehagler samt få rådgivning i, hvordan et aktivt skadedyrsangreb i inventaret genkendes. læs mere her

 

 

Accepter cookies

Som de fleste andre hjemmesider bruger bcnord.dk cookies blandt andet til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet og til at optimerer hjemmesiden for både dig og andre brugere.