Bevaringscenter Nordjylland Bevaringscenter Nordjylland ForsideExtranet login

medarbejdere

 

Hanne Billeschou Juhl, Ledende konservator

Arbejdsområder: Glas, keramik og porcelæn, metaller, læder, skulptur, etnografika, vanddrukne organiske materialer, arkæologisk konservering samt museologisk rådgivning indenfor klima i museumsbygninger.

Uddannet på Det Kongelige Danske Kunstakadamis Konservatorskole i 1988 som kulturhistorisk konservator og i 2009 som cand.scient.cons. 

Hanne har bl.a arbejdet på Riksantikvarieëmbetet i Stockholm og på Moesgaard Museum. Ansat siden 1991.

Direkete tlf. 7262 9524

Mobil. 20950717

Mail: hbj@bcnord.dk  HentvCard

 

 

 

Pascal Faudot

Arbejdsområder: Møbler og træ. Restaurering og konservering af kirkeligt inventar, indpakning af kirkeligtinventar i forbindelse med bygningsarbejder i kirker, fremstilling af montre.

Møbelsnedker med speciale i restaurering og intarsia. Pascal er uddannet i Frankrig, hvor han bl.a. har arbejdet hos det prestigefyldte møbelrestaurerings-værksted Jean-Francois Roehrig i Antibes. Pascal har været i Danmark siden 1994 og har blandt andet arbejdet med møbel- og kirkerestaurering hos Nationalmuseets bevaringsafdeling, Bevaring og Naturvidenskab. Ansat hos Bevaringscenter Nordjylland siden 2006.

Direkte tlf. 7262 9527

Mail: pf@bcnord.dk   Hent vCard

 

 

 

 

Pia Mølgaard Lund

Arbejdsområder: Økonomi, regnskab og lønansvarlig samt andre administrative opgaver.
Uddannet finansøkonom i 2013 og revisor i 2016. Pia har tidligere haft egen virksomhed med fremstilling af modeller til ortopædisk fodtøj og har igennem en lang årrække arbejdet for Odin Teatret som bl.a. kostumier, scene- og lystekniker, rekvisitør og chauffør.
Ansat siden 2016.

Direkte tlf. 7262 9520

Mail: bogholderi@bcnord.dk

 

 

 

 

 

Anne Krestina Trollehave

Arbejdsområder: Kunstgenstande, herunder traditionelt lærredsmaleri, moderne kunst og samtidskunst. Ind- og udtjek ifm. udstillinger og lån af kunstværker. Desuden fungerer Anne som kommunikationsmedarbejder.

Uddannet på Det Kongelige Danske Kunstakadamis Konservatorskole i 1998 som kunstkonservator og blev i 2010 cand.mag. i Æstetik og Kultur ved Aarhus Universitet (med Kunsthistorie og Museologisk Kommunikation). Videreuddannet inden for Strategisk Kommunikation og Digital Markedsføring.

Anne har mange års erfaring med de ovennævnte arbejdsområder fra Kunstkonserveringen, De Danske Museers Center for Bevaring af Kunst, hvor hun har været først periodisk, siden fastansat kunstkonservator og kommunikationsmedarbejder. Ansat siden 2016.

Direkte tlf. 7262 9522

Mail: akt@bcnord.dk 

 

 

 

Lisbeth Præstegaard

Arbejdsområder: Arkivalier og bøger, kunst på papir, foto, digitale medier samt museologisk rådgivning.

Uddannet i 1988 på Det Kongelige Danske Kunstakademis Konservatorskole som grafisk konservator.

Lisbeth har tidligere arbejdet blandt andet på Perry Huston & Associates Inc., Center for Conservation i Texas og som projektleder på Aalborg Stadsarkiv.

Ansat siden 1993.

Direkte tlf. 7262 9523
Mail: lp@bcnord.dk   Hent vCard 

 

 

 

Lone Billeschou Juhl

Arbejdsområder: Arkæologisk konservering, kulturhistorisk konservering, vejledning i håndtering og pakning af genstande, udstillingsarbejde, museologisk rådgivning

Uddannet i 1985 på Det Kongelige Danske Kunstakademis Konservatorskole som kulturhistorisk konservator. Lone har været ansat på Kulturhistorisk Museum i Randers i 10 år. Ansat siden 1995, afbrudt af perioder på Aalborg Historiske Museum.

Direkte tlf. 7262 9525
Mail: lbj@bcnord.dk   Hent vCard


 

 

Laura Hesel Bonde

Arbejdsområder: Farvelag på lærred, træ, metal, tapet, murværk m.m. samt kirkeligt inventar.

Uddannet på Det Kongelige Danske Kunstakademis Konservatorskole i 2007 som kunstkonservator og i 2010 som cand.scient.cons.

Laura har erfaring fra konserveringsværksteder i Danmark og Sverige og har bl.a. arbejdet med lærredsmalerier og kirkeprojekter i Henne (DK), Asarum (S) og St. Köpinge (S) samt på slotte som Kalmar (S) og Kronovall (S) – herunder konservering af farvelag på træ, tapet, metal og murværk. Ansat siden 2012.

Direkte tlf. 7262 9522

Mail: lhb@bcnord.dk 

 

 

 

Winnie Odder

Arbejdsområder: Farvelag på lærred, træ, metal, tapet, murværk.

Uddannet på Det Kongelige Danske Kunstakadamis Konservatorskole som malerikonservator.

Ansat på Bevaringscenter Nordjylland fra 2011-2012. Senere tilknyttet værkstedet som projektansat i kortere og længere perioder.

 

 

 

   

 

   

  

Generelle kontaktoplysninger for Bevaringscenter Nordjylland

 

Cirkusfigur før konservering. Sydhimmerlands Museum.

Accepter cookies

Som de fleste andre hjemmesider bruger bcnord.dk cookies blandt andet til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet og til at optimerer hjemmesiden for både dig og andre brugere.